De noodzaak van een waterfilter.

Een waterfilter wordt steeds vanzelfsprekender. De beste en gezondste oplossing is een waterfilter voor het hele huis. Hierdoor krijgt u gezond drinkwater overal in huis. Door de steeds verder toenemende milieuvervuiling blijkt het steeds moeilijker te worden om water voldoende te zuiveren. Daarom is het belangrijk om een waterfilter te gebruiken.

Uiteraard wordt kraanwater getest op allerlei schadelijke stoffen, maar er zijn bepaalde tolerantieniveau’s die toestaan dat allerlei stoffen in het water mogen zitten. Goedgekeurd kraanwater bevat dus wel degelijk lage concentraties aan allerlei schadelijke stoffen zoals: chemicaliën, olie, benzines, herbiciden, pesticiden, drugs en geneesmiddelen. Ook wordt op het overgrote gedeelte van stoffen niet getest, omdat het vrijwel onmogelijk is om te testen op meer als 100.000 stoffen.

Bovendien zijn er regelmatig normovertredingen. Dat betekent dat het regelmatig gebeurt dat er gedurende een korte periode een verhoogde concentratie van schadelijke stoffen in het drinkwater zitten. Zonder waterfilter bent u hier niet tegen beschermd.

Waarom een waterfilter?

Drinkwater bevat allerlei restanten van schadelijke stoffen en kan tijdens korte periodes van normoverschrijdingen ook hogere concentraties van deze schadelijke stoffen bevatten. Een waterfilter aan huis beschermt doordat het de restanten die nog in het drinkwater zitten tegenhoudt, maar ook omdat het de eventuele hogere concentraties van schadelijke stoffen kan tegenhouden. Met een waterfilter aan huis bent u altijd zeker van gezond en zuiver water.

Een overzicht van de stoffen die in het drinkwater zijn aangetroffen:

Water zonder pesticiden, herbiciden, geneesmiddelen, chemicaliën, benzines, oliën en drugs
is duidelijk gezonder voor het menselijk lichaam.

De aquafilter

Wij hebben als bedrijf uitgebreid gezocht naar het beste en meest hoogwaardige waterfilter. Na een lange zoektocht en na vele technieken uitgetest te hebben, hebben wij uiteindelijk hét beste systeem gevonden. Niet alleen bevat ons waterfilter de beste filter, dat alle schadelijke stoffen tegenhoudt, het bevat tevens een zeer hoogwaardige behuizing, dat erg handig in gebruik is en tevens schitterend is om te zien.

  1. De aquafilter is van zeer hoge kwaliteit en is geschikt om zowel chemisch organische restanten als zware metalen tegen te houden.
  2. De behuizing van de aquafilter is geheel van RVS.
  3. De aquafilter filtert al het water in het hele huis.
  4. De aquafilter is gemakkelijk te vervangen.

Filter je water voor het hele gezin.

klein huis

Waterfilter

voor kleine woningen

€ 65 per jaar

groot huis

Waterfilter

voor grote woningen

€ 99 per jaar

Gegevens

is uw water soms vuil?