logo van de firma

Aquafilter

De noodzaak van een waterfilter.

Een waterfilter wordt steeds vanzelfsprekender. De beste en gezondste oplossing is een waterfilter voor het hele huis. Hierdoor krijgt u gezond drinkwater overal in huis. Door de steeds verder toenemende milieuvervuiling blijkt het steeds moeilijker te worden om water voldoende te zuiveren. Daarom is het belangrijk om een waterfilter te gebruiken. Uiteraard wordt kraanwater getest op allerlei schadelijke stoffen, maar er zijn bepaalde tolerantieniveau’s die toestaan dat allerlei stoffen in het water mogen zitten. Goedgekeurd kraanwater bevat dus wel degelijk lage concentraties aan allerlei schadelijke stoffen zoals: chemicaliën, olie, benzines, herbiciden, pesticiden, drugs en geneesmiddelen. Ook wordt op het overgrote gedeelte van stoffen niet getest, omdat het vrijwel onmogelijk is om te testen op meer als 100.000 stoffen. Bovendien zijn er regelmatig normovertredingen. Dat betekent dat het regelmatig gebeurt dat er gedurende een korte periode een verhoogde concentratie van schadelijke stoffen in het drinkwater zitten. Zonder waterfilter bent u hier niet tegen beschermd.

Metingen

aantal meetpunten
stoffen/Parameters Voldoet Voldoet niet
Metalen
Arseen 11 3
Barium 6 8
Kobalt 10 4
Kwik 2 12
Zilver 13 1

Waarom een waterfilter?

foto van iemand die water inschenkt

Drinkwater bevat allerlei restanten van schadelijke stoffen en kan tijdens korte periodes van normoverschrijdingen ook hogere concentraties van deze schadelijke stoffen bevatten. Een waterfilter aan huis beschermt doordat het de restanten die nog in het drinkwater zitten tegenhoudt, maar ook omdat het de eventuele hogere concentraties van schadelijke stoffen kan tegenhouden. Met een waterfilter aan huis bent u altijd zeker van gezond en zuiver water.

Een overzicht van de stoffen die in het drinkwater zijn aangetroffen:

 • Geneesmiddelen
 • Röntgencontrastmiddelen
 • Drugs
 • Herbiciden en pesticiden
 • Chemicaliën
 • Olie en benzines
 • Betablokkers
 • Cholesterolverlagende middelen
 • Antibiotica
 • Hormoonverstorende stoffen

De aquafilter

Wij hebben als bedrijf uitgebreid gezocht naar het beste en meest hoogwaardige waterfilter. Na een lange zoektocht en na vele technieken uitgetest te hebben, hebben wij uiteindelijk hét beste systeem gevonden. Niet alleen bevat ons waterfilter de beste filter, dat alle schadelijke stoffen tegenhoudt, het bevat tevens een zeer hoogwaardige behuizing, dat erg handig in gebruik is en tevens schitterend is om te zien.

 1. De aquafilter is van zeer hoge kwaliteit en is geschikt om zowel chemisch organische restanten als zware metalen tegen te houden.
 2. De behuizing van de aquafilter is geheel van RVS.
 3. De aquafilter filtert al het water in het hele huis.
 4. De aquafilter is gemakkelijk te vervangen.

Filter je water voor het hele gezin.

Waterfilter voor kleine woningen

€ 65 per jaar

stilering van een klein huis
stilering van een klein huis

Waterfilter voor grote woningen

€ 99 per jaar

Vraag naar advies

Persoonlijke gegevens


Overige vragen


foto van een kind met een glas op zijn hoofd