logo

I make crispy tech videos on the internet.
Follow me anyware.

marques brownlee

Marques Brownlee is een van de populairste en meest eenvoudige gadgetrecensenten op internet. Zijn op technologie gebaseerde video's zijn te vinden op zijn YouTube-kanaal 'MKBHD', wat ook zijn artiestennaam is. MKBHD is een afkorting voor zijn naam en de term high definition.

Zijn YouTube-kanaal is erkend als het beste op technologie gebaseerde kanaal op internet wat betreft het aantal abonnees en het aantal weergaven. Marques Brownlee is erkend als de beste recensent voor gadgets.

foto van marques

carrière
youTube

marques

youtube carriére

Marques begon video's op YouTube te plaatsen als een hobby. Omdat hij graag praat over de nieuwste technologie, besloot hij de nieuwste gadgets op internet te bekijken. Marques creëerde zijn YouTube-kanaal op 21 maart 2008. Maar hij begon pas het jaar daarop met het uploaden van video's.

Sommige van zijn eerste video's waren over Golf. Hij is zelf een golfspeler en heeft enkele van zijn schommelingen in de video's getoond. De eerste desktop die hij ooit gebruikte, was de HP Pavilion DV 70 en dit was het product dat Marques voor het eerst beoordeelde. Aanvankelijk keek hij alleen naar hardware en gratis software. Maar geleidelijk begon hij met het beoordelen van iPhones, accessoires en vele andere beschikbare gadgets op de markt.

awards
smartphone

iphone X oneplus google pixel
iphones
iphone x
oneplus
De evolutie van iPhones
Samsung Galaxy met skin
opslagruimte voor camera

Privéleven

Hij studeerde bedrijfskunde en informatietechnologie. Hij studeerde af in mei 2015 en werd fulltime YouTuber. Zijn video's werden geproduceerd in zijn appartement, totdat hij verhuisde in het voorjaar van 2016, nu aan het werk vanuit een studio in Kearny, New Jersey, met behulp van RED-videoapparatuur. Als tech-liefhebber heeft hij ook een Tesla Model S P100D die hij af en toe op zijn kanaal heeft staan.

Brownlee groeide op in Maplewood, New Jersey. Hij ging naar de Columbia High School en studeerde als onderdeel van de Howe School aan het Stevens Institute of Technology.

mkbhd